
Urządzenia i Akcesoria
Pandolce genovese
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
8 pezzi
Składniki
-
di farina tipo 00500 g
-
di zucchero150 g
-
uova2
-
di acqua di fiori d'arancio50 g
-
di burro a pezzi200 g
-
di lievito in polvere per dolci½ bustina
-
di uvetta sultanina120 g
-
di semi di finocchio20 g
-
di pinoli50 g
-
di frutta candita mista50 g
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Kalorie
619 kcal /
2590 kJ
Białko
11.7 g
Tłuszcz
26.9 g
Węglowodany
82.5 g
Błonnik
3.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Sapori d'Italia
10 Przepisów
Włochy
Włochy