Pandolce genovese

Pandolce genovese

4.8 18 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
8 pezzi

Składniki

  • di farina tipo 00
    500 g
  • di zucchero
    150 g
  • uova
    2
  • di acqua di fiori d'arancio
    50 g
  • di burro a pezzi
    200 g
  • di lievito in polvere per dolci
    ½ bustina
  • di uvetta sultanina
    120 g
  • di semi di finocchio
    20 g
  • di pinoli
    50 g
  • di frutta candita mista
    50 g

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 619 kcal / 2590 kJ
Białko 11.7 g
Tłuszcz 26.9 g
Węglowodany 82.5 g
Błonnik 3.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...