酸辣菜(菜尾)

酸辣菜(菜尾)

4.9 13 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
8 人份

Składniki

  • 蒜瓣
    8 个
  • 新鲜姜 切片
    10 克
  • 新鲜番茄 一切四块
    350 克
  • 辣椒干 去籽
    12 条
  • 干亚参片
    10 克
  • 食油
    30 克
  • 芥菜 (芥头),去梗
    750 克
  • 400 克
  • 鸡精粉 自制或商店购买的
    20 克
  • 10 克
  • 烧肉 切丁 (2 公分)
    400 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 660 mg
Białko 15 g
Kalorie 703 kJ / 168 kcal
Tłuszcz 9 g
Błonnik 4 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Węglowodany 9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...