Urządzenia i Akcesoria
香菇焖鸡
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 人份
Składniki
-
鸡肉 带皮和骨,切块 (3-4公分)600 克
-
蚝油60 克
-
黑酱油30 克
-
蒜瓣10 个
-
新鲜姜 切成薄片20 克
-
麻油30 克
-
水 额外准备2汤匙勾芡用50 克
-
干香菇 洗净并浸软,略榨干水20 朵
-
玉米粉 (淀粉)1 汤匙
-
青葱 切葱花,装饰用1 小支
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
21 g
Kalorie
1347 kJ /
322 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
鸡速料理
12 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy