Urządzenia i Akcesoria
Mosterdsoep (Holländische Senfsuppe)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 Portionen
Składniki
-
Butter in Stücken60 g
-
Mehl70 g
-
Rinderfond (z. B. von Lacroix)1200 g
-
Dijon-Senf1 ½ EL
-
körniger Senf1 ½ EL
-
Salz1 TL
-
Pfeffer½ TL
-
Bacon in Streifen (ca. 5 mm)200 g
-
Crème fraîche200 g
-
Schnittlauch in feinen Röllchen½ Bund
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
12 g
Kalorie
3152 kJ /
756 kcal
Tłuszcz
70 g
Błonnik
3.3 g
Węglowodany
19 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Echt smakelijk
11 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Weiße Tomatensuppe
40 min
Zwiebelsuppe
1 godz.
Manchegocreme mit Cherry-Tomaten und schwarzen Oliven
30 min
Zwiebel-Rotwein-Butter
30 min
Eierlikör-Sabayon
15 min
Sauerkrautsuppe mit Knoblauchsahne
40 min
Toasties "Welsh rarebit"
40 min
Senfsüppchen
30 min
Mett-Porree-Suppe
40 min
Käsesuppe
35 min
Rotwein-Zwiebelsuppe
40 min
Bloody Mary Suppe
25 min