Urządzenia i Akcesoria
紅豆三角包
Przygotowanie 50 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
12 個
Składniki
-
牛奶160 克
-
乾酵母粉½ 茶匙
-
糖30 克
-
中筋麵粉250 克
-
油10 克
-
鹽¼ 茶匙
-
奶油紅豆沙餡 (市售或自製),冷藏360 克
-
水 (蒸煮用)500 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 個
Białko
5.8 g
Kalorie
822.1 kJ /
196.7 kcal
Tłuszcz
2.5 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
38.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
麵粉實驗室(上)
76 Przepisów
Tajwan
Tajwan