Urządzenia i Akcesoria
韓式泡菜炒雞肉
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 人份
Składniki
-
去骨雞腿排 (約2隻)500 克
-
蒜頭15 克
-
油15 克
-
洋蔥 切絲65 克
-
蔥 切段(3公分)20 克
-
韓式泡菜 略切碎200 克
-
米酒10 克
-
鹽½ 茶匙
-
小黃瓜 去籽,切粗條(約0.5公分X4公分)80 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
19.6 g
Kalorie
1393.8 kJ /
333.4 kcal
Tłuszcz
25.1 g
Błonnik
2.1 g
Węglowodany
6.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
減醣大作戰
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan