韓式泡菜炒雞肉

韓式泡菜炒雞肉

4.4 9 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 人份

Składniki

  • 去骨雞腿排 (約2隻)
    500 克
  • 蒜頭
    15 克
  • 15 克
  • 洋蔥 切絲
    65 克
  • 切段(3公分)
    20 克
  • 韓式泡菜 略切碎
    200 克
  • 米酒
    10 克
  • ½ 茶匙
  • 小黃瓜 去籽,切粗條(約0.5公分X4公分)
    80 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 19.6 g
Kalorie 1393.8 kJ / 333.4 kcal
Tłuszcz 25.1 g
Błonnik 2.1 g
Węglowodany 6.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...