Urządzenia i Akcesoria
糯米椒炒豬肉
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 人份
Składniki
-
油5 克
-
五花肉 切條(約1公分)150 克
-
蒜頭 切片10 克
-
薑 切片10 克
-
豆豉 洗淨,瀝乾1 茶匙
-
糯米椒 切斜段(約3公分)150 克
-
新鮮紅辣椒 切斜段(約3公分)20 克
-
糖1 茶匙
-
醬油1 茶匙
-
辣豆瓣醬 依個人口味調整1 - 2 茶匙
-
米酒1 大匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
217.4 mg
Białko
6.7 g
Kalorie
763.5 kJ /
182.7 kcal
Tłuszcz
14.3 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
5.4 g
Węglowodany
5.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
中式家常美味秘密
44 Przepisy
Tajwan
Tajwan