Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 克 泡菜 ,切塊(約2公分)
- 20 克 薑 ,切塊(約2公分)
- 1 大匙 米酒
- 1 顆 蛋
- 1 茶匙 糖
- 1 茶匙 蠔油
- 400 克 豬絞肉
- 20 克 香油
- 50 克 蔥 ,切蔥花
- 30 張 水餃皮
- Wartości odżywcze
- na 1 個
- Kalorie
- 281.5 kJ / 67.3 kcal
- Białko
- 3.3 g
- Węglowodany
- 5.6 g
- Tłuszcz
- 3.4 g
- Błonnik
- 0.2 g