泡菜豬肉水餃

泡菜豬肉水餃

3.6 5 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
30 個

Składniki

  • 泡菜 切塊(約2公分)
    200 克
  • 切塊(約2公分)
    20 克
  • 米酒
    1 大匙
  • 1 顆
  • 1 茶匙
  • 蠔油
    1 茶匙
  • 豬絞肉
    400 克
  • 香油
    20 克
  • 切蔥花
    50 克
  • 水餃皮
    30 張

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 個

Białko 3.3 g
Kalorie 281.5 kJ / 67.3 kcal
Tłuszcz 3.4 g
Błonnik 0.2 g
Węglowodany 5.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...