Urządzenia i Akcesoria
蔥油雞
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
6 人份
Składniki
-
帶皮帶骨雞腿肉 切塊2 隻
-
鹽¼ 茶匙
-
水500 克
-
新鮮香菇 切片20 克
-
蔥 切絲10 克
-
薑 切絲5 克
-
新鮮紅辣椒 切絲½ 根
-
白胡椒粉1 茶匙
-
米酒1 茶匙
-
黑麻油 少許,依個人喜好調整
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
9.38 g
Kalorie
305 kJ /
73 kcal
Tłuszcz
3.57 g
Błonnik
0.185 g
Węglowodany
0.37 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
五星級家常菜
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan