蔥油雞

蔥油雞

4.0 1 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
6 人份

Składniki

  • 帶皮帶骨雞腿肉 切塊
    2 隻
  • ¼ 茶匙
  • 500 克
  • 新鮮香菇 切片
    20 克
  • 切絲
    10 克
  • 切絲
    5 克
  • 新鮮紅辣椒 切絲
    ½ 根
  • 白胡椒粉
    1 茶匙
  • 米酒
    1 茶匙
  • 黑麻油 少許,依個人喜好調整

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 9.38 g
Kalorie 305 kJ / 73 kcal
Tłuszcz 3.57 g
Błonnik 0.185 g
Węglowodany 0.37 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...