Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La veille
- 250 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 250 g de lait
- 70 g de parmesan, coupé en morceaux
- 15 g d'huile d'olive
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 710.9 kJ / 170.4 kcal
- Białko
- 4.7 g
- Węglowodany
- 1.6 g
- Tłuszcz
- 16.1 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sorbet aux fruits
10min
Liqueur aux boules de coco
3h 15min
Moutarde à la poire et au romarin
Keine Bewertungen
Mousse de brebis au pamplemousse
4 Std.
Beurre aux algues
2 Std. 20 Min
JANVIER Îles flottantes pom-Passion - Eric Guérin
4h 30min
Velouté frais d'amande "ajo blanco"
3h 10min
Amuse bouche : cromesquis de carotte
1h
Crème de pêche et jambon serrano croquant
45min
Mousse de chèvre, compotée de fraises
25min
Mille-feuilles de poivrons et crème aux herbes
2j 30 menit
Daïquiri framboise
10min