Urządzenia i Akcesoria
Glace au parmesan
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 12 godz.
700 g
Składniki
La veille
-
250 g de crème liquide, 30% m.g. min.
-
250 g de lait entier
-
70 g de parmesan coupé en morceaux
-
15 g d'huile d'olive
-
1 pincée de sel
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
4.7 g
Kalorie
710.9 kJ /
170.4 kcal
Tłuszcz
16.1 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
1.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Glaces
15 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Granité à la tomate
12 godz.
Tartinade de champignons amande-muscade
20 min
Gaspacho tomates ananas
1 godz. 5 min
Bounty
10 min
Ginger fizz
10 min
Sorbet poivron rouge
3 godz.
Guacamole à la fraise
15 min
Glace à la moutarde
12 godz.
FEVRIER Espumas au brie de Nangis, aux truffes et à la ciboulette - Nicolas Masse
2 godz.
Velouté glacé de concombre au lait de coco
3 godz. 30 min
Glace au fenouil
12 godz.
Risotto au lait de coco
30 min