Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La veille
- 250 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 250 g de lait
- 70 g de parmesan, coupé en morceaux
- 15 g d'huile d'olive
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 710.9 kJ / 170.4 kcal
- Białko
- 4.7 g
- Węglowodany
- 1.6 g
- Tłuszcz
- 16.1 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Velouté frais d'amande "ajo blanco"
3 Std. 10 Min
Gaspacho tomates ananas
1 godz. 5 min
Guacamole à la fraise
15 Min
Soupe glacée aux amandes
1 Std. 15 Min
FEVRIER Espumas au brie de Nangis, aux truffes et à la ciboulette - Nicolas Masse
2h
Margarita
5 Min
Gaspacho d'abricot au thé et gingembre
1 Std. 15 Min
Salmorejo
10 Min
Minicrèmes brûlées au beaufort
3 Std.
Sorbet au citron et au limoncello
4 Std. 10 Min
Pannacotta parmesan
2 Std. 20 Min
Frozen margarita
2h 10min