Urządzenia i Akcesoria
Batatas de rebolão
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
6 doses
Składniki
-
cebola100 g
-
azeite60 g
-
vinagre de vinho branco50 g
-
sal1 c. chá de
-
pimenta1 pitada de
-
colorau1 c. chá de
-
água1000 g
-
batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em palitos grossos1200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 dose
Sód
407.6 mg
Białko
4.2 g
Kalorie
1053.1 kJ /
251.7 kcal
Tłuszcz
10.2 g
Błonnik
4.8 g
Tłuszcz nasycony
1.4 g
Węglowodany
36.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Frango com rum e coca-cola
40 min
Caramelo Macchiato
15 min
Arroz com tiras de carne e pimento vermelho
45 min
Bife com couve e massa chinesa
55 min
Keftedes (almôndegas)
2 godz. 30 min
Batatas caramelizadas com mel
50 min
Salada de batata e pepino
35 min
Carne de vaca picante com pera
50 min
Feijão-verde em molho de tomate
30 min
Minirrolos de carne com cuscuz
50 min
Mac and cheese
45 min
Frango frito coreano
3 godz. 10 min