Batatas de rebolão

Batatas de rebolão

5.0 3 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
6 doses

Składniki

  • cebola
    100 g
  • azeite
    60 g
  • vinagre de vinho branco
    50 g
  • sal
    1 c. chá de
  • pimenta
    1 pitada de
  • colorau
    1 c. chá de
  • água
    1000 g
  • batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em palitos grossos
    1200 g

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 251.7 kcal / 1053.1 kJ
Białko 4.2 g
Tłuszcz 10.2 g
Węglowodany 36.8 g
Błonnik 4.8 g
Tłuszcz nasycony 1.4 g
Sód 407.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...