Risottata de espargos, brócolos e cogumelos

5.0 1 ocena
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 doses

Składniki

  • queijo parmesão cortado em pedaços
    40 g
  • dente de alho cortado em fatias finas
    1
  • pimento cortado em pedaços (1-2 cm aprox.)
    150 - 180 g
  • azeite
    20 g
  • espargos verdes cortado em pedaços (2-3 cm aprox.)
    100 g
    100 g feijão-verde redondo congelado
  • brócolos, só os raminhos
    150 g
  • cogumelos frescos cortados em quartos
    100 g
  • tomate em pedaços
    300 g
  • paprika (opcjonalnie)
    1 c. chá de
  • água
    400 g
  • caldo de legumes em pó
    1 c. chá de
  • sal
    1 c. chá de
  • pimenta moída
    ½ c. chá de
  • esparguete
    300 g

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 501.7 kcal / 2099.2 kJ
Białko 20.8 g
Tłuszcz 10.4 g
Węglowodany 89.9 g
Błonnik 14.6 g
Tłuszcz nasycony 3.2 g
Sód 752.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...