Urządzenia i Akcesoria
Farinheira com crosta de pão alentejano e oregãos
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
9 doses
Składniki
-
pão alentejano cortado em pedaços80 g
-
orégãos2 c. sopa de
-
farinheiras (aprox. 300 g)2
-
água800 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 dose
Sód
232.4 mg
Białko
4.6 g
Kalorie
470.2 kJ /
112.4 kcal
Tłuszcz
8.2 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
2.9 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Esparguete preto com camarão e molho de parmesão
45 min
Croissant com pesto de agrião, burrata e presunto
20 min
Gratinado de carne picada com alho-francês e fiambre
1 godz. 10 min
Tartes de alho-francês, funcho e queijo de cabra
45 min
Pickles de cebola
45 min
Queques de bacalhau
50 min
Quiche de presunto e camembert
1 godz.
Ovos à la tripe
1 godz.
Migas de batata à alentejana
45 min
Ovas à portuguesa
1 godz. 30 min
Felisminas
45 min
Bolo de Vinagre
1 godz. 30 min