Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de picadillo de chorizo
- 1530 g de agua
- 8 - 10 dientes de ajo
- 100 g de aceite de oliva
- 1 cucharada de pimentón
- 2 pastillas de caldo
- 2 huevos
- 100 g de pan del día anterior (en lascas finas)
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1585 kJ / 379 kcal
- Białko
- 13.7 g
- Węglowodany
- 10.1 g
- Tłuszcz
- 31.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.9 g
- Błonnik
- 0.7 g
- Sód
- 909.9 mg
Alternatywne przepisy
Patatas guisadas con arroz y morcilla de Burgos
50min
Sopa de jamón y espárragos
35min
Sopa de ajo con tomate
40 min
Potaje de repollo con restos del cocido
40 min
Sopa de picadillo con fideos
25min
Sopa armenia de repollo
50min
Sopa de ajo
40 min
Asadillo manchego
4h 15min
Sopa de picadillo
1 Std. 15 Min
Sopa a la riojana
45 min
Macarrones con tomate y chorizo XXL
45 min
Huesillos extremeños (Extremadura)
40 min