Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de picadillo de chorizo
- 1530 g de agua
- 8 - 10 dientes de ajo
- 100 g de aceite de oliva
- 1 cucharada de pimentón
- 2 pastillas de caldo
- 2 huevos
- 100 g de pan del día anterior (en lascas finas)
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1585 kJ / 379 kcal
- Białko
- 13.7 g
- Węglowodany
- 10.1 g
- Tłuszcz
- 31.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.9 g
- Błonnik
- 0.7 g
- Sód
- 909.9 mg
Alternatywne przepisy
Sopa de picadillo con fideos
25 Min
Sopa a la riojana
45 min
Sopa de ajo
40 min
Patatas con huevos en salsa verde
1 godz.
Sopa de tomate con fideos y huevo cocido
40 min
Sopa de jamón y espárragos
35min
Patatas a la navarra con setas y chistorra
45 min
Sopa con tosta de queso y huevo
1h 45min
Sopa de ajo con tomate
40 min
Patatas guisadas con arroz y morcilla de Burgos
50min
Patatas a la importancia con gambones y chirlas
1 godz. 10 min
Patatas revolconas
40 min