Cheese-Filled Beef Patties with White Wine and Almond Sauce
TM6 TM5

Cheese-Filled Beef Patties with White Wine and Almond Sauce

3.3 (3 oceny)

Składniki

Beef Patties

  • 2 ½ pieces sliced bread, dry, cut into pieces
    lub 2 ½ dry bread rolls, cut into pieces
  • 3 ½ oz carrot, cut into pieces (approx. 1 in.)
  • 3 ½ oz white onions, quartered
  • 2 celery stalks (approx. 4-4.5 oz), cut into pieces
  • 16 oz ground veal, broken in pieces
    lub 16 oz ground beef, broken in pieces
  • 1 tbsp Dijon mustard
  • 1 large egg
  • 1 tsp salt
  • ½ tsp ground black pepper
  • 6 oz Manchego cheese, cubed (approx. 0.5 oz each)
  • oil, to grease Varoma tray and dish

White Wine and Almond Sauce

  • 5 oz almonds
  • 1 oz white onion
  • 1 garlic clove
  • 1 oz salted butter
  • 1 oz all-purpose flour
  • 17 oz dry white wine
  • 1 oz brandy
  • 7 oz water
  • 1 beef stock cube

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2724 kJ / 651 kcal
Białko
27 g
Węglowodany
19 g
Tłuszcz
45 g
Błonnik
4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy