Wersje kompatybilne
Cheese-Filled Beef Patties with White Wine and Almond Sauce
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Beef Patties
-
2 ½
pieces sliced bread, dry, cut into pieces
lub 2 ½ dry bread rolls, cut into pieces - 3 ½ oz carrot, cut into pieces (approx. 1 in.)
- 3 ½ oz white onions, quartered
- 2 celery stalks (approx. 4-4.5 oz), cut into pieces
-
16
oz ground veal, broken in pieces
lub 16 oz ground beef, broken in pieces - 1 tbsp Dijon mustard
- 1 large egg
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 6 oz Manchego cheese, cubed (approx. 0.5 oz each)
- oil, to grease Varoma tray and dish
White Wine and Almond Sauce
- 5 oz almonds
- 1 oz white onion
- 1 garlic clove
- 1 oz salted butter
- 1 oz all-purpose flour
- 17 oz dry white wine
- 1 oz brandy
- 7 oz water
- 1 beef stock cube
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2724 kJ / 651 kcal
- Białko
- 27 g
- Węglowodany
- 19 g
- Tłuszcz
- 45 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Shepherd's Pie
1h 15min
Coleslaw
10 min
Quick Puff Pastry
1h 20 min
Bread Crumbs
5 Min
Chicken and Quinoa with Peach Salsa
40 Min
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1h 30 min
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30 min
Meatloaf
1h 20 min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50min
Coconut and Apple Crumble
45 min
Mushroom and Beef Burger
1h
Cashew Chicken Stir Fry
30 min