Urządzenia i Akcesoria
Ale Brötchen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
9 Stück
Składniki
-
Ale250 g
-
Hefe (20 g)½ Würfel
-
Dinkelmehl Type 630250 g
-
Weizenmehl Type 405250 g
-
Salz2 TL
-
Öl1 EL
-
Kümmel, gemahlen1 TL
-
Koriander, gemahlen1 TL
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
7 g
Kalorie
899 kJ /
215 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
2.3 g
Węglowodany
40 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 3/2019
43 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Hafer-Körner-Brot
11 Std. 40 Min
Venezianische Brötchen
4 Std. 20 Min
Kräuter-Tomaten-Fougasse
18 Std.
Brötchen
1 Std. 40 Min
Weizen-Buttermilch-Brot
12 Std.
Tiroler Schinkenbrot
16 Std. 15 Min
Zwiebelbrot mit Koriander
2 Std. 40 Min
Fougasse mit Käse
2 Std. 35 Min
Röggelchen für Halven Hahn
1 Std. 35 Min
Ciabattabrötchen
1 Std. 40 Min
Pain de Campagne (Französisches Landbrot)
76 Std.
Portugiesische Croissants
1 Std. 50 Min