Urządzenia i Akcesoria
Italienisches Maisbrot
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
20 Scheiben
Składniki
-
Milch200 g
-
Zucker1 TL
-
Hefe (40 g)1 Würfel
-
Maismehl220 g
-
Weizenmehl Type 550380 g
-
Salz1 TL
-
Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten20 g
-
Wasser150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Scheibe
Białko
4 g
Kalorie
502 kJ /
120 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
1.3 g
Węglowodany
22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Backt mehr Brot!
12 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Venezianische Brötchen
4 Std. 20 Min
Ulmer Zuckerbrot (Baden-Württemberg)
2 Std.
Joghurtbrot (schnell)
1 Std. 15 Min
Maisbrot
1 Std. 5 Min
Joghurtbrot
2 Std.
Maisbrot
1 Std. 5 Min
Ciabattabrötchen
1 Std. 40 Min
Maisbrot-Brötchen in Muffinform
20 Min
Süße Brötchen
1 Std. 5 Min
Weizen-Hafer-Brötchen
1 Std. 30 Min
Joghurt-Brötchen mit Sesam
1 Std. 30 Min
Dinkelkeimbrot
72 Std.