Urządzenia i Akcesoria
Sauerkraut-Stangenbrot
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz.
2 Stück
Składniki
-
Mehl500 g
-
Hefe (30 g)¾ Würfel
-
Wasser250 g
-
Zucker½ TL
-
Salz½ TL
-
Sauerkraut abgetropft und ausgedrückt250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
31 g
Kalorie
3635 kJ /
868 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
15.4 g
Węglowodany
180 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Backt mehr Brot!
12 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Tomatenbrot
1 godz. 35 min
Zwiebelzwirbel
35 min
Curry-Zwiebel-Baguette
3 godz.
Stangenbrot mit Schafskäse
1 godz. 25 min
Rote Brötchen aus dem Varoma®
2 godz. 10 min
Tomatenbrot
2 godz.
Zwiebelbrot mit Koriander
2 godz. 40 min
Scharfes Kräuterbrot
2 godz.
Laugen-Zwiebel-Käse-Brötchen
1 godz. 40 min
Apfel-Zwiebel-Brot
2 godz. 20 min
Zwiebel-Roggen-Brot
4 godz.
Pizzabrötchen - mal anders
1 godz. 20 min