Sauerkraut-Stangenbrot

Sauerkraut-Stangenbrot

3.8 47 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz.
2 Stück

Składniki

  • Mehl
    500 g
  • Hefe (30 g)
    ¾ Würfel
  • Wasser
    250 g
  • Zucker
    ½ TL
  • Salz
    ½ TL
  • Sauerkraut abgetropft und ausgedrückt
    250 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Stück

Białko 31 g
Kalorie 3635 kJ / 868 kcal
Tłuszcz 3 g
Błonnik 15.4 g
Węglowodany 180 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...