
Urządzenia i Akcesoria
Sbriciolata con confettura di albicocche (senza lattosio)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
8 porzioni
Składniki
-
300 g di farina tipo 00 + q.b.
-
100 g di margarina fredda a tocchetti (2 cm circa) + q.b.
-
1 uovo
-
1 bustina di lievito in polvere per dolci
-
100 g di zucchero
-
350 g di confettura di albicocche
-
1 cucchiaio di zucchero a velo (opcjonalnie)
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
404 kcal /
1690 kJ
Białko
5.6 g
Tłuszcz
11.4 g
Węglowodany
69.7 g
Błonnik
1.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Sbriciolate
10 Przepisów
Włochy
Włochy