Sbriciolata con confettura di albicocche (senza lattosio)

Sbriciolata con confettura di albicocche (senza lattosio)

4.7 159 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
8 porzioni

Składniki

  • 300 g di farina tipo 00 + q.b.
  • 100 g di margarina fredda a tocchetti (2 cm circa) + q.b.
  • 1 uovo
  • 1 bustina di lievito in polvere per dolci
  • 100 g di zucchero
  • 350 g di confettura di albicocche
  • 1 cucchiaio di zucchero a velo (opcjonalnie)

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 404 kcal / 1690 kJ
Białko 5.6 g
Tłuszcz 11.4 g
Węglowodany 69.7 g
Błonnik 1.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...