
Urządzenia i Akcesoria
Sbriciolata agli amaretti e crema gianduia
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
10 porzioni
Składniki
-
di amaretti duri25 g
-
di farina tipo 00 + q.b.275 g
-
di burro morbido a pezzi, + q.b.100 g
-
uovo1
-
di zucchero80 g
-
di lievito in polvere per dolci1 bustina
-
di crema gianduia (vedere consigli)300 g
-
amaretti duri, a piacere
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
419 kcal /
1753 kJ
Białko
6.4 g
Tłuszcz
20.9 g
Węglowodany
51.4 g
Błonnik
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Sbriciolate
10 Przepisów
Włochy
Włochy