Sbriciolata agli amaretti e crema gianduia
TM5

Sbriciolata agli amaretti e crema gianduia

4.6 (156 ocen)

Składniki

  • burro q.b.
  • farina tipo 00 q.b.
  • 25 g di amaretti + q.b.
  • 275 g di farina tipo 00
  • 1 uovo
  • 80 g di zucchero
  • 1 bustina di lievito in polvere per dolci
  • 300 g di crema gianduia (vedere consigli)

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1753 kJ / 419 kcal
Białko
6.4 g
Węglowodany
51.4 g
Tłuszcz
20.9 g
Błonnik
0 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy