Sbriciolata agli amaretti e crema gianduia

Sbriciolata agli amaretti e crema gianduia

4.6 175 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
10 porzioni

Składniki

  • di amaretti duri
    25 g
  • di farina tipo 00 + q.b.
    275 g
  • di burro morbido a pezzi, + q.b.
    100 g
  • uovo
    1
  • di zucchero
    80 g
  • di lievito in polvere per dolci
    1 bustina
  • di crema gianduia (vedere consigli)
    300 g
  • amaretti duri, a piacere

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 419 kcal / 1753 kJ
Białko 6.4 g
Tłuszcz 20.9 g
Węglowodany 51.4 g
Błonnik 0 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...