
Urządzenia i Akcesoria
Torta Nua
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
12 fette
Składniki
Crema alla vaniglia e al cacao
-
di zucchero100 g
-
stecca di vaniglia i semini estratti½
-
di farina tipo 0050 g
-
di latte intero500 g
-
uova (da 60 g)2
-
di cacao amaro in polvere25 g
Torta
-
burro q.b.
-
di farina tipo 00300 g
-
di zucchero200 g
-
uova (da 60 g)4
-
di olio di semi di girasole130 g
-
di latte100 g
-
di lievito in polvere per dolci1 bustina
-
zucchero a velo a piacere
Wartości odżywcze na 1 fetta
Kalorie
397 kcal /
1661 kJ
Białko
9.2 g
Tłuszcz
16.7 g
Węglowodany
52.6 g
Błonnik
0.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Dolce effetto
60 Przepisów
Włochy
Włochy