Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 300 g di cioccolato al latte a pezzi
- 300 g di cioccolato bianco a pezzi
- 400 g di crema gianduia spalmabile (o alle nocciole)
- 250 g di nocciole tostate intere
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3017 kJ / 721 kcal
- Białko
- 10.3 g
- Węglowodany
- 58.9 g
- Tłuszcz
- 51 g
- Błonnik
- 4.5 g
Alternatywne przepisy
Struffoli
1h
Pastiera
15h
Roccocò
2 godz.
Taralli sugna e pepe
4 Std.
Pastiera salata
2 godz.
Casatiello dolce (con lievito madre)
19u.
Sfogliatelle frolle
2 Std. 30 Min
Migliaccio
1 Std. 30 Min
Zeppole di San Giuseppe
1sa 50 dk
Torta Babà napoletana
8 godz.
Torta caprese
1 godz. 25 min
Casatiello sugna e pepe
2 Std. 30 Min