![Salt-free chicken stock paste Salt-free chicken stock paste](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/50787442a80c10ce3884b4c73cb9cfd4/Derivates/7a02b027ecc8a3adef0c6b8a8be2f37a9f8e8a66.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g skinless chicken thigh fillets, cut into pieces, partially frozen
- 300 g mixed white roots vegetables (e.g. celeriac, onions, garlic, leek), cut into pieces
- 4 sprigs mixed fresh herbs (e.g. rosemary, thyme, parsley), leaves only
- 120 g water
- 1 dried bay leaf
- 1 whole clove
- 5 coriander seeds
- Wartości odżywcze
- na 680 g
- Kalorie
- 2852.2 kJ / 681.7 kcal
- Białko
- 55.8 g
- Węglowodany
- 58.8 g
- Tłuszcz
- 28.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.6 g
- Błonnik
- 23.4 g
- Sód
- 746.3 mg
Alternatywne przepisy
Salt-free vegetable stock paste (6 months+)
55 min
Chicken, spinach and leek risotto
30 min
Sticky sesame chicken
40 min
Steamed broccoli and zucchini (6 months+)
15 min
Braised Lamb Shanks
3h 35min
Moroccan chicken tagine with pearl couscous
35 min
Chicken bites (9 months+)
35 min
Spaghetti one bowl-ognese
40 min
Mixed veggie and cheddar egg muffins (6 months+)
30 min
Mashed potatoes for two (peeler)
30 min
Little sausages with tomato sauce and rice (9 months+)
1 godz.
Banana pancakes with cinnamon yoghurt (9 months+)
15 min