Salt-free chicken stock paste

Salt-free chicken stock paste

4.0 1 ocena
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
680 g

Składniki

  • skinless chicken thigh fillets cut into pieces, partially frozen
    300 g
  • mixed white roots vegetables (e.g. celeriac, onions, garlic, leek), cut into pieces
    300 g
  • mixed fresh herbs (e.g. rosemary, thyme, parsley), leaves only
    4 sprigs
  • water
    120 g
  • dried bay leaf
    1
  • whole clove
    1
  • coriander seeds
    5

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 680 g

Kalorie 681.7 kcal / 2852.2 kJ
Białko 55.8 g
Tłuszcz 28.7 g
Węglowodany 58.8 g
Błonnik 23.4 g
Tłuszcz nasycony 7.6 g
Sód 746.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...