Urządzenia i Akcesoria
Salt-free chicken stock paste
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
680 g
Składniki
-
skinless chicken thigh fillet cut into pieces, partially frozen300 g
-
mixed white roots vegetables (e.g. celeriac, onions, garlic, leek), cut into pieces300 g
-
mixed fresh herbs (e.g. rosemary, thyme, parsley), leaves only4 sprigs
-
water120 g
-
dried bay leaf1
-
whole clove1
-
coriander seeds5
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 680 g
Sód
746.3 mg
Białko
55.8 g
Kalorie
2852.2 kJ /
681.7 kcal
Tłuszcz
28.7 g
Błonnik
23.4 g
Tłuszcz nasycony
7.6 g
Węglowodany
58.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mini herb and garlic pull apart bread
1 godz. 35 min
Sliced Fish Tofu Soup
2 godz. 10 min
Douhua (soy bean curd) with sweet syrup
10 godz. 25 min
Pad Thai
1 godz.
Baked half shell scallops with white miso, pickled ginger & chive butter (Paul Foreman)
35 min
Browned lamb mince
20 min
Yellow chicken curry with rice
1 godz.
Gwinganna Barramundi escabeche
45 min
Douhua (soft bean curd) with sweet syrup
10 godz. 25 min
Honey semifreddo with warm figs and walnuts (Diabetes)
6 godz. 15 min
Banana bread (Diabetes)
1 godz. 15 min
Plum filled potato dumplings with vanilla sauce
2 godz. 10 min