Urządzenia i Akcesoria
Salt-free chicken stock paste
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
680 g
Składniki
-
skinless chicken thigh fillet cut into pieces, partially frozen300 g
-
mixed white roots vegetables (e.g. celeriac, onions, garlic, leek), cut into pieces300 g
-
mixed fresh herbs (e.g. rosemary, thyme, parsley), leaves only4 sprigs
-
water120 g
-
dried bay leaf1
-
whole clove1
-
coriander seeds5
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 680 g
Sód
746.3 mg
Białko
55.8 g
Kalorie
2852.2 kJ /
681.7 kcal
Tłuszcz
28.7 g
Błonnik
23.4 g
Tłuszcz nasycony
7.6 g
Węglowodany
58.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Udon with chicken and mushrooms
50 min
Boiled pasta
20 min
Spaghetti carbonara (TM7)
40 min
Gluten free chocolate cake with nuts
1 godz. 10 min
Chinese-style beef stew
3 godz. 30 min
Tomato and mushroom spaghetti
30 min
Turmeric chicken bone broth
6 godz. 10 min
Browned beef mince
20 min
Warming turmeric and ginger drink
10 min
Makrut lime fish curry with quinoa (Diabetes)
1 godz. 35 min
Crispy rice chicken salad with satay sauce
1 godz.
Mini bacon and vegetable frittatas
35 min