Terrine de beterraba

Terrine de beterraba

4.7 3 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 8 godz. 20 min
8 doses

Składniki

  • beterraba cozida cortada em fatias muito finas (0,3 cm aprox.)
    750 g
  • sumo de limão (3 unid. aprox.)
    150 g
  • queijo de cabra
    300 g
  • queijo-creme
    200 g
  • tomilho só as folhas
    5 pés de
  • cebolinho picado
    10 g
  • orégãos
    1 c. chá de
  • pimenta
    1 pitada de
  • noz
    75 g
  • folhas de salva fresca
    10
  • açúcar
    30 g

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 207 kcal / 864 kJ
Białko 11 g
Tłuszcz 15 g
Węglowodany 6 g
Błonnik 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...