Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 picantones (350-400 g c/u)
- 2 pastillas de caldo de pollo
- 1 limón cortado en 4 trozos
- 1600 g de agua
- 2 cucharadas de aceite de oliva virgen extra
- 100 g de cerveza (50 g para cada bolsa)
- 230 g de cerveza
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 537 kJ / 129 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 1.7 g
- Tłuszcz
- 6.4 g
- Błonnik
- 0 g
Alternatywne przepisy
Cordero al ajillo
1j
Conejo a las finas hierbas
50 menit
Codornices al limón
45 Min
Conejo en escabeche
48hod. 50min
Conejo a la huertana
45 Min
Conejo en doble cerveza
5h
Conejo con romesco y piñones
55 Min
Carrilleras de ibérico en adobo de cerveza negra
4h 20 min
Ventresca de atún rojo con gelatina de tomate
3h 30min
Codornices en escabeche de boletus
25u.
Conejo a la cazadora
50 menit
Conejo al tomillo
45 Min