Calamares encebollados

Calamares encebollados

4.6 722 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
6 raciones

Składniki

  • 3 - 4 galletas tipo maría
  • 3 dientes de ajo
  • 500 g de cebolla en cuartos
  • 6 - 8 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
  • 70 g de aceite de oliva
  • 1000 g de calamares (cortados en trozos de aprox. 3x3 cm)
  • ½ cucharadita de sal
  • 1 pellizco de pimienta molida
  • ½ cucharada de pimentón dulce
  • 1 - 2 hojas de laurel secas

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 273 kcal / 1143 kJ
Białko 25 g
Tłuszcz 14 g
Węglowodany 11 g
Błonnik 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...