Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 8 - 10 dientes de ajo
- 100 g de aceite de oliva
- 100 g de jamón curado en dados (opcjonalnie)
- 1 cucharada de pimentón
- 1500 g de agua
- 2 pastillas de caldo
- 2 huevos
- 100 g de pan (en lascas finas)
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1087 kJ / 260 kcal
- Białko
- 9.1 g
- Węglowodany
- 9.74 g
- Tłuszcz
- 20.51 g
- Błonnik
- 0.74 g
Alternatywne przepisy
Sopa de ajo con picadillo
40 min
Asadillo manchego
4 godz. 15 min
Sopa a la riojana
45 min
Porrusalda con bacalao
40 min
Pisto
45 min
Cardo a la cerveza
25 Min
Patatas a la riojana
40 min
Patatas a la navarra con setas y chistorra
45 min
Oreja a la madrileña (Madrid)
1 godz. 10 min
Patatas a la importancia con gambones y chirlas
1 godz. 10 min
Pochas a la navarra
40 min
Patatas revolconas
40 min