Bacalao al vapor con salsa vizcaína

Bacalao al vapor con salsa vizcaína

4.6 228 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 raciones

Składniki

  • 250 g de cebolla cortada en cuartos
  • 2 cebollas rojas (aprox. 200 g) cortadas en cuartos
  • 2 dientes de ajo
  • 1 pellizco de sal
  • 100 g de aceite de oliva
  • 100 g de jamón ibérico picado
  • 2 cucharadas de pulpa de pimiento choricero
  • 1 pimienta de Cayena seca entera (opcjonalnie)
  • 100 g de agua
  • 6 trozos de bacalao en salazón remojado y desalado
  • perejil fresco picado para espolvorear

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 348 kcal / 1460 kJ
Białko 33 g
Tłuszcz 22 g
Węglowodany 6 g
Błonnik 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...