Urządzenia i Akcesoria
Moroccan Lamb and Eggplant with Couscous
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions
Składniki
-
eggplant diced (¾ in.)6 oz
-
salt2 tsp
Couscous and Lamb
-
couscous8 oz
-
mixed fresh herbs (parsley, cilantro)½ oz
-
garlic cloves3
-
salt1 tsp
-
ground cumin¼ tsp
-
yellow onions in pieces2 oz
-
harissa plus extra to brush1 tbsp
-
ground lamb broken into pieces20 oz
-
bread crumbs4 tbsp
-
large egg1
-
water20 oz
-
chicken stock low sodium10 oz
Eggplant
-
yellow onion in pieces6 oz
-
garlic clove1
-
salt to taste1 tsp
-
oil1 tbsp
-
fresh tomatoes diced6 oz
-
chicken stock low sodium2 oz
-
harissa1 heaping tbsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
ground cumin⅛ tsp
-
chopped parsley to garnish
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
40 g
Kalorie
2615 kJ /
625 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
6 g
Węglowodany
58 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Shepherd's Pie
1 godz. 15 min
Quick Thai Chicken Curry
40 min
Chicken Garam Masala
50 min
Rice Salad with Eggs and Tuna Fish
1 godz.
Coq au Vin
1 godz. 40 min
Savory Butternut Squash Pies
1 godz. 25 min
Lemon Caper Potato Salad
1 godz.
Thai Coconut Lemongrass Chicken Soup
50 min
Mussels in Spicy Tomato Sauce
45 min
Moussaka
2 godz. 20 min
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
50 min
Fragrant Chicken Curry
1 godz.