Urządzenia i Akcesoria
Moroccan Lamb and Eggplant with Couscous
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions
Składniki
-
eggplant diced (¾ in.)6 oz
-
salt2 tsp
Couscous and Lamb
-
couscous8 oz
-
mixed fresh herbs (parsley, cilantro)½ oz
-
garlic cloves3
-
salt1 tsp
-
ground cumin¼ tsp
-
yellow onions in pieces2 oz
-
harissa plus extra to brush1 tbsp
-
ground lamb broken into pieces20 oz
-
bread crumbs4 tbsp
-
large egg1
-
water20 oz
-
chicken stock low sodium10 oz
Eggplant
-
yellow onion in pieces6 oz
-
garlic clove1
-
salt to taste1 tsp
-
oil1 tbsp
-
fresh tomatoes diced6 oz
-
chicken stock low sodium2 oz
-
harissa1 heaping tbsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
ground cumin⅛ tsp
-
chopped parsley to garnish
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
40 g
Kalorie
2615 kJ /
625 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
6 g
Węglowodany
58 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spaghetti Carbonara
40 min
Vegetable Soup
35 min
Moroccan Salmon with Lemony Couscous and Vegetable Soup
1 godz.
Baked Salmon Cakes with Corn Salsa
45 min
Bolognese Sauce
1 godz. 10 min
Salmon and Lemon Rice Salad
40 min
Paella
30 min
Ratatouille
40 min
Persian Chicken and Rice
1 godz. 35 min
Fragrant Chicken Curry
1 godz.
Eggplant Stacks
1 godz. 35 min
Moroccan Zaalouk
1 godz. 5 min