Urządzenia i Akcesoria
Injera (pane eritreo fermentato)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 48 godz. 35 min
10 pezzi
Składniki
-
100 g di farina di mais bramata
-
70 g di farina integrale
-
400 g di acqua
-
150 g di farina tipo 00
-
5 g di lievito di birra fresco
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Białko
3.4 g
Kalorie
485 kJ /
116 kcal
Tłuszcz
0.5 g
Błonnik
1.4 g
Węglowodany
24.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pane injera
8 godz. 30 min
Panini al wasabi cotti a vapore
3 godz. 30 min
Bhaji alle cipolle
35 min
Senape
5 godz. 15 min
Torta di riso con salsa dolce di fagioli azuki
8 godz. 30 min
Ricotta
5 godz. 30 min
Caciotta fresca piccante
8 godz.
Pere sciroppate
721 godz. 20 min
Spianata sarda
7 godz. 45 min
Lavash (pane armeno)
1 godz. 30 min
Pane australiano con burro dolce
45 min
Pane alla birra
4 godz. 55 min