Injera (pane eritreo fermentato)

Injera (pane eritreo fermentato)

3.3 4 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 48 godz. 35 min
10 pezzi

Składniki

  • di farina di mais bramata
    100 g
  • di farina integrale
    70 g
  • di acqua
    400 g
  • di farina tipo 00
    150 g
  • di lievito di birra fresco
    5 g

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 116 kcal / 485 kJ
Białko 3.4 g
Tłuszcz 0.5 g
Węglowodany 24.4 g
Błonnik 1.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...