Urządzenia i Akcesoria
Injera (pane eritreo fermentato)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 48 godz. 35 min
10 pezzi
Składniki
-
100 g di farina di mais bramata
-
70 g di farina integrale
-
400 g di acqua
-
150 g di farina tipo 00
-
5 g di lievito di birra fresco
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Białko
3.4 g
Kalorie
485 kJ /
116 kcal
Tłuszcz
0.5 g
Błonnik
1.4 g
Węglowodany
24.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Biscotti al burro, albicocca e caffè
3j
Pane alla birra
4j 55 menit
Pane injera
8j 30 menit
Preimpasto per pane
24j 30 menit
Broa de milho (pane portoghese)
5j
Carne di manzo speziata (Boboti)
1j 15 menit
Pagnotte banana e segale
1j 50 menit
Biscotti al burro, arachidi e zenzero
4j
Cupcake al tè verde
1j 30 menit
Crema inglese
15 menit
Pane Naan con cipolla e cumino
2j 25 menit
Crème caramel
3j 45 menit