![Injera (pane eritreo fermentato) Injera (pane eritreo fermentato)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/268582.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g di acqua
- 100 g di farina di mais bramata
- 70 g di farina integrale
- 150 g di farina tipo 00
- 5 g di lievito di birra fresco
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 485 kJ / 116 kcal
- Białko
- 3.4 g
- Węglowodany
- 24.4 g
- Tłuszcz
- 0.5 g
- Błonnik
- 1.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pane multicereali
17h 30min
Pan brioche integrale
21 godz. 45 min
Pane al finocchietto selvatico e pepe
4 Std.
Barrette biscottate alla frutta
2h 5min
Bauletto variegato agli spinaci
6 godz. 10 min
Panini noci e uvetta (di Erica Liverani)
4 Std. 50 Min
Farina di soia
2h 30min
Pan di castagne in treccia con noci, mandorle e nocciole
2h 30min
Pan brioche integrale
21 godz. 45 min
Pane al rosmarino e salvia
18 godz.
Pane all'orzo
2h 45min
Pizza assettata
1h 45 min