Wersje kompatybilne
Canapè integrali con spuma al salmone e uova di quaglia
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pane integrale
- 200 g di acqua
- 50 g di latte
- 30 g di zucchero
- 1 cucchiaino di malto d'orzo
- 10 g di lievito di birra fresco
- 150 g di farina tipo 00
- 350 g di farina integrale
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di sale
Uova sode
- 400 g di acqua
- 7 uova di quaglia
Spuma al salmone
- 150 g di salmone affumicato
- 100 g di formaggio fresco spalmabile
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzichi di pepe
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 796.1 kJ / 190.3 kcal
- Białko
- 7.5 g
- Węglowodany
- 28.7 g
- Tłuszcz
- 5.5 g
- Błonnik
- 3 g
Alternatywne przepisy
Mousse di salmone su tartine di segale
15 min
Gamberoni con avocado e yogurt
35min
Flan al salmone affumicato
45 min.
Blinis alle erbe aromatiche e caprino
1h
Mini cheesecake al taleggio con pere caramellate
9 godz.
Mini flan di Parmigiano e miele (di Sebastiano Rovida)
1h 10 min.
Mousse di baccalà
45 min.
Blinis alla curcuma con pesce spada
1h
Tris di mousse con frollini integrali (vegan)
40 min.
Sformatino di piselli su crema di peperoni e gambero rosso di Sicilia (di Antonio Lorenzon)
1h 30 min.
Bignè al salmone
1hod. 50min
Bignè con tre mousse
2h