Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g de lait de coco
- 2 c. à soupe de sucre en poudre
- 50 g de perles du Japon
- 125 g de framboises
- le zeste d'un citron vert non traité, finement râpé
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1510 kJ / 361 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 23 g
- Tłuszcz
- 28 g
Alternatywne przepisy
Pudding au riz noir
1h 15min
Perles du Japon à la grenade
30min
Perles du Japon mangue-pamplemousse
1 godz. 30 min
Minipannacottas à la pistache
6 godz. 20 min
Perles du Japon au lait de coco et à la mangue
35min
Blanc-manger aux fruits de la Passion
2h 30min
Perles du Japon au lait de coco et à la pistache
2 godz.
Verrine aux perles du Japon et coulis de mangue
2h 30min
Perles du Japon coco-banane
30min
Pannacotta légère à la noix de coco, coulis de fruits rouges
2 godz. 10 min
Riz gluant à la noix de coco et à la mangue
7h
Riz gluant au lait de coco
8 Std. 45 Min