Urządzenia i Akcesoria
Asparagus and Ham Rotelle
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
yellow onions sliced in half moons (¼ in.)8 oz
-
garlic cloves smashed2
-
extra virgin olive oil1 oz
-
salt to taste¼ tsp
-
water32 oz
-
dried rotelle pasta (wagon wheels) 10-12 minutes cooking time (see Tip)10 oz
-
asparagus in pieces (2 in.)12 oz
-
smoked ham steak diced (¼ in.)4 oz
-
capers drained1 tbsp
-
goat cheese crumbled, to serve
-
chopped fresh parsley to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
13 g
Kalorie
1205 kJ /
288 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
43 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
One Pot Pastas
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1 godz.
White Pesto Pasta
40 min
Lemon Chicken with Couscous and Artichokes
2 godz. 45 min
Teriyaki Chicken and Rice
40 min
Picadillo (Texas Hash)
40 min
Red Rice
1 godz. 25 min
Steamed Scallops with Sweet Pea Purée
25 min
Mushroom Risotto
30 min
Beef Stroganoff
40 min
Eggplant and Tomato Pasta
45 min
Chicken Marsala
40 min