Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 8 oz yellow onions, sliced in half moons (¼ in.)
- 2 garlic cloves, smashed
- 1 oz extra virgin olive oil
- ¼ tsp salt, to taste
- 32 oz water
- 10 oz dried rotelle pasta (wagon wheels), 10-12 minutes cooking time (see Tip)
- 12 oz asparagus, in pieces (2 in.)
- 4 oz smoked ham steak diced (¼ in.)
- 1 tbsp capers, drained
- goat cheese, crumbled, to serve
- chopped fresh parsley, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1205 kJ / 288 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 43 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Shrimp and Green Pea Pasta
40 min
Cod with Crispy Bacon and Parsley Potatoes
40 min
Roasted Potato Salad
1h
Halibut and Potatoes with Tomato Sauce
50min
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35min
Beef Stroganoff
40 min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50min
Asian Somen Noodle Salad
45 min
Salmon and Lemon Rice Salad
40 min
Prosciutto and Provolone Risotto
30 min
Shrimp & Crab Linguine
25min
Meatloaf with Mushroom Sauce
1h 30min