Urządzenia i Akcesoria
Asparagus and Ham Rotelle
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
yellow onions sliced in half moons (¼ in.)8 oz
-
garlic cloves smashed2
-
extra virgin olive oil1 oz
-
salt to taste¼ tsp
-
water32 oz
-
dried rotelle pasta (wagon wheels) 10-12 minutes cooking time (see Tip)10 oz
-
asparagus in pieces (2 in.)12 oz
-
smoked ham steak diced (¼ in.)4 oz
-
capers drained1 tbsp
-
goat cheese crumbled, to serve
-
chopped fresh parsley to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
13 g
Kalorie
1205 kJ /
288 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
43 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
One Pot Pastas
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Beef Stroganoff
1 godz.
Fennel and Sausage with Rigatoni Pasta
40 min
Chicken Noodle Soup
50 min
Pasta Salad with Trout and Vegetables
45 min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1 godz.
Mediterranean Chicken with Olives
35 min
Mild Thai Green Curry
50 min
Cashew Chicken Stir Fry
30 min
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1 godz. 30 min
Garlic Mashed Potatoes
50 min
Corn and Bacon Chowder
1 godz. 15 min
Beef Pot Pies
1 godz. 55 min