![Asparagus and Ham Rotelle Asparagus and Ham Rotelle](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/87b983ac-f67f-40e9-84a2-b58ab9cc4d1d/Derivates/d066798e-0c0d-4114-ac57-f9a0115a0718.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 8 oz yellow onions, sliced in half moons (¼ in.)
- 2 garlic cloves, smashed
- 1 oz extra virgin olive oil
- ¼ tsp salt, to taste
- 32 oz water
- 10 oz dried rotelle pasta (wagon wheels), 10-12 minutes cooking time (see Tip)
- 12 oz asparagus, in pieces (2 in.)
- 4 oz smoked ham steak diced (¼ in.)
- 1 tbsp capers, drained
- goat cheese, crumbled, to serve
- chopped fresh parsley, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1205 kJ / 288 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 43 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Spaghetti Carbonara
40 min
Vegetable Stew
1h 15min
Chicken with Bell Peppers in Beer Sauce
35 min
Shepherd's Pie
1h 15min
Salmon Fillets with Orange Glaze, Buckwheat Risotto and Steamed Asparagus
40 min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 min
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1 godz. 30 min
Mashed Potatoes
50 dk
Beef Chili
1h 5min
Mini Bacon and Egg Souffles
20 min
Steamed Scallops with Sweet Pea Purée
25 min
Garlic Mashed Potatoes
50 dk