Urządzenia i Akcesoria
Asparagus and Ham Rotelle
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
yellow onions sliced in half moons (¼ in.)8 oz
-
garlic cloves smashed2
-
extra virgin olive oil1 oz
-
salt to taste¼ tsp
-
water32 oz
-
dried rotelle pasta (wagon wheels) 10-12 minutes cooking time (see Tip)10 oz
-
asparagus in pieces (2 in.)12 oz
-
smoked ham steak diced (¼ in.)4 oz
-
capers drained1 tbsp
-
goat cheese crumbled, to serve
-
chopped fresh parsley to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
13 g
Kalorie
1205 kJ /
288 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
43 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
One Pot Pastas
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Rice Salad with Eggs and Tuna Fish
1 godz.
Roasted Pork Loin (Betty)
1 godz. 35 min
Turkey and Wild Rice Stuffed Peppers
1 godz. 45 min
Brisket Burrito
1 godz. 30 min
Chicken with Bell Peppers in Beer Sauce
35 min
Teriyaki Chicken and Rice
40 min
Chicken and Quinoa with Peach Salsa
40 min
Slow Cooked Lamb Leg with Spring Vegetables
2 godz.
Creamy Pasta with Peas
25 min
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
30 min
Fried Garlic Pork
50 min
Lemon Garlic Broccoli
20 min