Urządzenia i Akcesoria
Potato cakes
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
potatoes cut in pieces1000 g
-
onions cut in halves150 g
-
lemon juice1 tbsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
cornflour (starch)20 g
-
oat flakes20 g
-
egg1
-
frying oil
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
8 g
Kalorie
1818 kJ /
434 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
4.1 g
Węglowodany
49 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Three-course meal for two: Vegetable soup, Chicken casserole with rice, Steamed apple
1 godz. 20 min
Chickpea soup with spinach
40 min
Pumpkin soup
35 min
Vanilla ice cream
12 godz.
Rice salad with eggs and tuna fish
1 godz.
Lemon cake
2 godz.
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Fruit nectar
10 min
Apple tart
1 godz.
Noodle soup
35 min
Beef goulash with bread dumplings
1 godz. 30 min
Spelt bread
1 godz. 45 min