Torta gelato cocco e lamponi (vegan)

Torta gelato cocco e lamponi (vegan)

4.9 7 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 5 godz. 30 min
10 porzioni

Składniki

  • 280 g di anacardi al naturale, non tostati
  • acqua calda (non bollente) q.b.
  • 45 g di farina di cocco
  • 65 g di datteri denocciolati (circa 10 pezzi)
  • 5 g di cacao amaro in polvere
  • 70 g di mandorle pelate non tostate
  • 140 g di lamponi + q.b.
  • 50 g di succo di limone spremuto fresco e filtrato
  • 120 g di olio di cocco
  • 150 g di sciroppo di agave
    150 g di miele di acacia
  • 200 g di yogurt di soia al cocco
  • 1 stecca di vaniglia i semini estratti
  • scaglie di cocco al naturale a piacere

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 448 kcal / 1874 kJ
Białko 8.8 g
Tłuszcz 33.5 g
Węglowodany 27.7 g
Błonnik 4.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...