Urządzenia i Akcesoria
起士雞肉冬粉湯
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 人份
Składniki
-
去骨去皮雞腿肉 切塊(約3公分)200 克
-
味噌25 克
-
洋蔥20 克
-
油½ 大匙
-
雞高湯350 克
-
綠花椰菜 切小朵80 克
-
冬粉 泡軟後瀝乾,以剪刀剪成兩段120 克
-
豆漿 (無糖)250 克
-
起士片2 片
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
25 g
Kalorie
1487 kJ /
360 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
低GI美味廚房
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan