起士雞肉冬粉湯

起士雞肉冬粉湯

4.0 5 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 人份

Składniki

  • 去骨去皮雞腿肉 切塊(約3公分)
    200 克
  • 味噌
    25 克
  • 洋蔥
    20 克
  • ½ 大匙
  • 雞高湯
    350 克
  • 綠花椰菜 切小朵
    80 克
  • 冬粉 泡軟後瀝乾,以剪刀剪成兩段
    120 克
  • 豆漿 (無糖)
    250 克
  • 起士片
    2 片

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 25 g
Kalorie 1487 kJ / 360 kcal
Tłuszcz 14 g
Błonnik 4 g
Węglowodany 34 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...