Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 - 2 Knoblauchzehen
- 10 g Olivenöl
- 300 g Cherrytomaten, halbiert
- ¼ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
-
12
Garnelen, roh, ohne Kopf, geschält (360 g)
lub 12 Garnelen, roh, geschält, TK, aufgetaut, ohne Kopf (360 g)
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 519 kJ / 124 kcal
- Białko
- 18 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Błonnik
- 0.8 g
Alternatywne przepisy
Zitronenlinguine mit Scampi
35 min
Lachs-Dill-Senf-Sauce zu Nudeln
20min
Penne mit Muscheln
1 godz. 5 min
Pasta mit Hähnchen, Pilzen und grünen Bohnen
40min
Linguine mit Garnelen
35 min
Krabben-Tomaten-Sauce
30 min
Lachs-Sahne-Sauce
25 min
Lachs-Linguine
30 min
Penne in Lachs-Sahne-Sauce
40min
Linguine mit Krabben und Garnelen
25 min
Hackfleischsauce mit Spinat
30 min
Garnelen Pasta Aglio Olio
35 min