Tomaten-Garnelen-Sauce

Tomaten-Garnelen-Sauce

4.3 120 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
4 Portionen

Składniki

  • Zwiebel halbiert
    1
  • Knoblauchzehen
    1 - 2
  • Olivenöl
    10 g
  • Cherrytomaten halbiert
    300 g
  • Salz
    ¼ TL
  • Pfeffer
    3 Prisen
  • Garnelen, roh, ohne Kopf, geschält (360 g)
    12
    12 Garnelen, roh, geschält, TK, aufgetaut, ohne Kopf (360 g)

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 124 kcal / 519 kJ
Białko 18 g
Tłuszcz 4 g
Węglowodany 4 g
Błonnik 0.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...