Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- Wasser zum Kochen der Nudeln
- Salz zum Kochen der Nudeln
- 60 g Parmesan, in Stücken
- 60 g Gorgonzola, in Stücken
- 60 g Fontinakäse, in Stücken
-
60
g Gruyère Käse, in Stücken
lub 60 g Taleggio, in Stücken - 60 g Milch
- 60 g Butter
- 400 g Farfalle
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2948 kJ / 704 kcal
- Białko
- 29 g
- Węglowodany
- 71 g
- Tłuszcz
- 33 g
- Błonnik
- 5.1 g
Alternatywne przepisy
Frische Gnocchi mit Taleggiosauce
2h
Farfalle mit Erbsen-Schinken-Sauce
45 Min
Penne mit Artischocken, Schinken und Ricotta
45 Min
Linguine mit Zucchini-Carbonara
30 Min
Blauschimmelkäse-Sauce
10min
Pasta mit Gorgonzola und Birne
40 Min
Brokkoli-Gorgonzola-Pasta
30 Min
Gorgonzola-Sauce
20 Min
Parmesan-Pasta
30 Min
Cheese-Makkaroni
30 Min
Gnocchi mit Gorgonzola-Champignon-Sauce
45 Min
Nudeln mit Käsesauce, Pesto und frischen Tomaten
45 Min