Farfalle mit Vier-Käse-Sauce

Farfalle mit Vier-Käse-Sauce

3.7 338 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 Portionen

Składniki

  • Wasser zum Kochen der Nudeln
  • Salz zum Kochen der Nudeln
  • Parmesan in Stücken
    60 g
  • Gorgonzola in Stücken
    60 g
  • Fontinakäse in Stücken
    60 g
  • Gruyère Käse in Stücken
    60 g
    60 g Taleggio, in Stücken
  • Milch
    60 g
  • Butter
    60 g
  • Farfalle
    400 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Portion

Białko 29 g
Kalorie 2948 kJ / 704 kcal
Tłuszcz 33 g
Błonnik 5.1 g
Węglowodany 71 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...