Hackfleischsauce mit Spinat

Hackfleischsauce mit Spinat

4.2 674 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 Portionen

Składniki

  • Schalotte
    1
  • Knoblauchzehen
    2
  • Öl
    30 g
  • Rinderhackfleisch
    400 g
  • stückige Tomaten (à 400 g)
    2 Dosen
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer
    ½ TL
  • Paprika rosenscharf
    1 TL
  • Zucker
    1 TL
  • italienische Kräuter, TK
    30 g
  • Balsamico, dunkel
    1 EL
  • Blattspinat, TK aufgetaut
    200 g

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 338 kcal / 1411 kJ
Białko 25 g
Tłuszcz 22 g
Węglowodany 9 g
Błonnik 3.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...