Cream of Asparagus Soup
TM6 TM5

Cream of Asparagus Soup

4.2 (60 ocen)

Składniki

  • 6 - 8 oz asparagus, woody ends removed, cut into pieces (1 in.)
  • 2 oz salted butter
  • 2 oz all-purpose flour
  • 3 oz heavy whipping cream
  • 25 oz skim milk
  • 1 heaping tbsp vegetable stock paste
  • ¼ tsp freshly ground black pepper, to taste

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
862 kJ / 206 kcal
Białko
6 g
Węglowodany
15 g
Tłuszcz
13 g
Błonnik
1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy