Cream of Asparagus Soup

Cream of Asparagus Soup

4.2 65 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
6 portions

Składniki

  • asparagus woody ends removed, cut into pieces (1 in.)
    6 - 8 oz
  • salted butter
    2 oz
  • all-purpose flour
    2 oz
  • heavy whipping cream
    3 oz
  • skim milk
    25 oz
  • vegetable stock paste
    1 heaping tbsp
  • freshly ground black pepper to taste
    ¼ tsp

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 206 kcal / 862 kJ
Białko 6 g
Tłuszcz 13 g
Węglowodany 15 g
Błonnik 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...