Urządzenia i Akcesoria
Cream of Asparagus Soup
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
6 portions
Składniki
-
asparagus woody ends removed, cut into pieces (1 in.)6 - 8 oz
-
salted butter2 oz
-
all-purpose flour2 oz
-
heavy whipping cream3 oz
-
skim milk25 oz
-
vegetable stock paste1 heaping tbsp
-
freshly ground black pepper to taste¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6 g
Kalorie
862 kJ /
206 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
15 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Veggie Table
51 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Basil Pesto
10 min
Tomato Basil Soup
40 min
Asparagus Cream Soup
25 min
Leek and Potato Soup
40 min
Creamy Mushroom Soup
25 min
Creamy Tomato Soup
30 min
Heirloom Tomato Gazpacho
1 godz. 10 min
Carrot Ginger Soup
20 min
Split Pea Soup
1 godz. 25 min
Green Asparagus Soup with Spicy Pine Nuts
1 godz. 10 min
French Onion Soup
1 godz. 10 min
Butternut Squash and Apple Soup
30 min