
Urządzenia i Akcesoria
Rauchiger Bohneneintopf
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
2 Portionen
Składniki
-
rote Zwiebel (ca. 60 g), halbiert1
-
Knoblauchzehe1
-
Öl1 TL
-
stückige Tomaten (400 g)1 Dose
-
Tomatenmark50 g
-
Kreuzkümmel, gemahlen¾ TL
-
Koriander, gemahlen½ TL
-
Paprika, gemischt200 g
-
Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht1 geh. TL
-
Paprika de la Vera½ TL
-
Wasser200 g
-
Kidneybohnen (Abtropfgew. 250 g), abgetropft1 Dose
-
Mais aus der Dose abgetropft100 g
-
Oregano, getrocknet½ TL
-
Salz½ TL
-
Pfeffer¼ TL
-
Chilipulver¼ TL
-
Saure Sahne2 EL
-
Koriander (opcjonalnie) abgezupft2 Stängel
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
336 kcal /
1408 kJ
Białko
18 g
Tłuszcz
9 g
Węglowodany
37 g
Błonnik
17.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Fit mit Thermomix®
36 Przepisów
Niemcy
Niemcy