
Urządzenia i Akcesoria
Kürbis-Chili Con Carne
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
6 Portionen
Składniki
-
Peperoni, rot entkernt1
-
Knoblauchzehe1
-
Hokkaido-Kürbis in Stücken500 g
-
Zwiebel halbiert1
-
Öl10 g
-
Hackfleisch, gemischt400 g
-
stückige Tomaten (à 400 g)2 Dosen
-
Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht1 geh. TL
-
Salz1 TL
-
Pfeffer½ TL
-
Paprika rosenscharf¼ TL
-
Tabasco (opcjonalnie) nach Geschmack2 - 3 Spritzer
-
Kidneybohnen (400 g), abgetropft1 Dose
-
Majoran, getrocknet½ TL
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
282 kcal /
1183 kJ
Białko
19 g
Tłuszcz
14 g
Węglowodany
15 g
Błonnik
7.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Finessen 6/2015
22 Przepisy
Niemcy
Niemcy