Focaccia with onions
TM6 TM5 TM31

Focaccia with onions

4.6 (78 ocen)

Składniki

Dough

  • 20 g olive oil, plus extra for greasing
  • 600 g bread flour
  • 30 g fresh yeast, crumbled
    lub 3 tsp dried instant yeast (12 g)
  • 380 g water
  • 1 pinch sugar
  • 1 tsp salt

Topping

  • 40 g extra virgin olive oil
  • 40 g water
  • 1 ½ tsp salt
  • 300 - 350 g onions, cut in halves

Wartości odżywcze
na 1 piece
Kalorie
766 kJ / 183 kcal
Białko
5 g
Węglowodany
26 g
Tłuszcz
6 g
Błonnik
2.4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy