Tagliatelle with porcini mushrooms

Tagliatelle with porcini mushrooms

4.3 36 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions

Składniki

  • fresh parsley leaves only
    20 g
  • garlic clove
    1
  • extra virgin olive oil
    50 g
  • fresh porcini mushrooms cut in slices
    100 g
    30 g dried porcini mushrooms, soaked in warm water for 20 minutes, drained
  • fresh mushrooms cut in slices
    100 g
  • salt
    1 ¼ tsp
  • water
    1200 g
  • tagliatelle (long dried egg pasta)
    300 g
  • freshly ground black pepper to taste
    1 - 2 pinches

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 396 kcal / 1659 kJ
Białko 11 g
Tłuszcz 13 g
Węglowodany 54 g
Błonnik 6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...