Urządzenia i Akcesoria
Tagliatelle with porcini mushrooms
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
fresh parsley leaves only20 g
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil50 g
-
30 g dried porcini mushrooms, soaked in warm water for 20 minutes, drainedfresh porcini mushrooms cut in slices100 g
-
fresh mushrooms cut in slices100 g
-
salt1 ¼ tsp
-
water1200 g
-
tagliatelle (long dried egg pasta)300 g
-
freshly ground black pepper to taste1 - 2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
11 g
Kalorie
1659 kJ /
396 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
6 g
Węglowodany
54 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fish and potatoes with tomato sauce
50 min
Pasta in tomato sauce with chorizo
25 min
Pizza Margherita
2 godz. 10 min
Spaghetti carbonara
40 min
Steamed rice
25 min
Stuffed Vegetables
1 godz. 5 min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1 godz.
Baked spinach and eggs
40 min
Asian-style rice with eggs and vegetables
35 min
Stir-fried vegetables
10 min
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50 min
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes (TM6 & TM5)
40 min