Urządzenia i Akcesoria
Tagliatelle with porcini mushrooms
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
fresh parsley leaves only20 g
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil50 g
-
30 g dried porcini mushrooms, soaked in warm water for 20 minutes, drainedfresh porcini mushrooms cut in slices100 g
-
fresh mushrooms cut in slices100 g
-
salt1 ¼ tsp
-
water1200 g
-
tagliatelle (long dried egg pasta)300 g
-
freshly ground black pepper to taste1 - 2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
11 g
Kalorie
1659 kJ /
396 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
6 g
Węglowodany
54 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy mushroom soup
20 min
Asian-style rice with eggs and vegetables
35 min
Fish and potatoes with tomato sauce
50 min
Pasta in tomato sauce with chorizo
25 min
Tofu stew
30 min
Stuffed vegetables
1 godz. 20 min
Boiled eggs
20 min
Spaghetti carbonara
40 min
Stir-fried vegetables
10 min
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50 min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1 godz.
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes (TM6 & TM5)
40 min