Urządzenia i Akcesoria
青蔬野菜蒟蒻湯麵
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
2 人份
Składniki
-
乾香菇15 克
-
溫水100 克
-
蔬菜高湯450 克
-
紅蘿蔔 去皮,切絲(約0.3公分)60 克
-
小白菜 切段(約3公分)60 克
-
紅鳳菜 取葉,切段(約3公分)100 克
-
鹽 依個人口味調整½ - 1 茶匙
-
白胡椒粉⅛ - ¼ 茶匙
-
薑 切絲5 克
-
蒟蒻麵 以剪刀剪成兩段150 克
-
白芝麻 (opcjonalnie) 少許
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
6.5 g
Kalorie
333 kJ /
80 kcal
Tłuszcz
0.5 g
Błonnik
7.5 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
低GI美味廚房
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan