Urządzenia i Akcesoria
樹子苦瓜炒肉片
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 人份
Składniki
-
松阪肉 切薄片250 克
-
醬油膏15 克
-
油15 克
-
蒜頭 切片20 克
-
苦瓜 去內膜,切斜片(厚0.5公分)200 克
-
新鮮紅辣椒 切圈10 克
-
醬油10 克
-
米酒10 克
-
水20 克
-
糖15 克
-
樹子 去籽40 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
18.7 g
Kalorie
906.4 kJ /
219.1 kcal
Tłuszcz
12.9 g
Błonnik
2.1 g
Węglowodany
11.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
調味醬烹飪術
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan