涼拌海帶芽

涼拌海帶芽

4.6 11 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 人份

Składniki

  • 小黃瓜
    1 根
  • ½ 茶匙
  • 乾海帶芽
    25 克
  • 洋蔥
    50 克
  • 米醋
    70 克
  • 醬油
    25 克
  • 40 克
  • 韓國麻油
    15 克
  • 韓國辣椒粉
    1 茶匙
  • 熟白芝麻
    1 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 4 人份

Sód 4083.8 mg
Białko 5.4 g
Kalorie 1523.1 kJ / 364.4 kcal
Tłuszcz 14 g
Błonnik 5.1 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 57.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...