Urządzenia i Akcesoria
經典豆豉醬
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
1 完整食譜
Składniki
-
豆豉 洗淨,瀝乾150 克
-
蒜頭120 克
-
新鮮紅辣椒 切段(約1公分)50 克
-
薑 切塊(約1公分)40 克
-
油90 克
-
醬油膏100 克
-
紹興酒50 克
-
細砂糖30 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 完整食譜
Sód
131747.8 mg
Białko
48.6 g
Kalorie
6873 kJ /
1644.3 kcal
Tłuszcz
108.2 g
Błonnik
28.1 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
122.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
名廚私房菜
6 Przepisów
Tajwan
Tajwan