Urządzenia i Akcesoria
泰式酸辣中卷蒟蒻麵
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 45 min
2 人份
Składniki
花生碎
-
鹽味烤花生50 克
泰式酸辣汁
-
紅蔥頭 去皮切段30 克
-
朝天椒 切段1 根
-
蒜頭12 克
-
新鮮檸檬汁 (綠檸檬)50 克
-
泰式魚露15 克
-
水30 克
-
糖30 克
-
香菜 (opcjonalnie) 取梗,切碎10 克
蒸中卷和組裝
-
水1000 克
-
中卷 切圈130 克
-
蒟蒻麵300 克
-
小黃瓜 切絲60 克
-
洋蔥 切絲50 克
-
80 克 小番茄, ,切片番茄 切片80 克
-
香菜 適量,取葉,切碎
-
新鮮薄荷葉 取葉,切碎
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
1368.8 mg
Białko
36.8 g
Kalorie
3362 kJ /
810.5 kcal
Tłuszcz
12.7 g
Błonnik
4.1 g
Tłuszcz nasycony
168.2 g
Węglowodany
137.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
亞洲冷麵大集合
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan