韓式炸醬麵

韓式炸醬麵

4.4 9 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 人份

Składniki

馬鈴薯麵條
  • 550 克
  • 馬鈴薯 去皮,切丁(約1公分)
    100 克
  • 中筋麵粉
    200 克
  • 日本太白粉 需多備一些撒粉用
    35 克
  • 1 茶匙
韓式炸醬麵
  • 日本太白粉
    15 克
  • 1300 克
  • 50 克
  • 豬肉,去筋 切丁(約1公分)
    80 克
  • 韓式春醬
    60 克
  • 黑糖
    60 克
  • 醬油
    2 茶匙
  • 洋蔥 切小丁(約1公分)
    120 克
  • 紅蘿蔔 去皮,切丁(約1公分)
    80 克
  • 馬鈴薯 去皮,切丁(約1.5公分)
    100 克
  • 小黃瓜 切絲
    30 克
  • 白芝麻
    5 克

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 10 g
Kalorie 2054.8 kJ / 491.5 kcal
Tłuszcz 30.2 g
Błonnik 2.8 g
Węglowodany 63.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...